Tidskriftsträff: alternativa inkomstkällor

15.02.2024 kl. 14.00 – 15.30

Obs.

På grund av strejker som påverkar kollektivtrafiken har nätverksträffen ändrats till en distansträff. Ta kontakt med Tdiskriftsombud Kim Malmberg vid behov.

 

Det kan vara svårt att hålla kostnaderna för tidskriften nere. Det kan också vara svårt att hitta nya inkomster som kan täcka kostnaderna. 

Men tänk om...

  • Tänk om vi tillsammans kunde identifiera nya finansieringsmetoder. 
  • Tänk om annonseringen kunde se ut på något annat sätt och hämta in mer pengar än den gör i dag? 
  • Tänk om din tidskrift kunde ta emot donationer och testamenten? 
  • Tänk om du kunde sälja lösnummer och prylar för att utöka kassan.

Tillsammans kan vi hitta goda lösningar som lättar trycket på din tidskrifts ekonomi och kanske till och med frigör resurser på samma gång. Tillsammans kan vi grunna på momsfrihet eller momsregistrering, fördelar nackdelar, möjligheter. 

Träffen riktar sig till tidskriftsredaktörer, men också verksamhetsledare och ekonomer är välkomna att delta. Träffen leds av Förbundsarenans tidskriftsombud Kim Malmberg och projektledare Robban Nilsson. 

Anmäl dig via denna länk senast den 13 februari.

Välkommen med!

Nätverket för tidskriftsredaktörer riktar sig till redaktörer, chefredaktörer och andra som arbetar med de finlandssvenska tidskrifterna och vill dela erfarenheter och utvecklas i det egna arbetet. Nätverksträffarna under år 2024 ordnas i samarbete med SFV:s studiecentral.Plats
Vid din dator