Förbundsarenans evenemang

Augusti 2023

Torsdag
17.8
09:00

Utbildning: hållbar verksamhetskultur

Vill du stöda engagemang, kreativitet och produktivitet i din organisation? Vill du få redskap att utveckla arbetet så att det både ökar välbefinnandet hos enskilda individer och bidrar till att hela organisationskulturen blir hållbar?

December 2023

Måndag
11.12
14:00

Verksamhetsledarträff: vem bestämmer?

Vad betyder förbundens professionalisering för medlemmar och förtroendevalda? Kom med på nätverksträff och diskutera hur kunskap fördelas inom organisationen och hur det påverkar beslutsfattandet.
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Tisdag
12.12
09:00

Kommunikatörsträff: AI som en del av jobbet

Artificiell intelligens är här för att stanna. Med rätta metoder kan AI dessutom vara till stor nytta för oss som jobbar med kommunikation. Kom med på nätverksträff och diskutera möjligheterna med AI!
Vid din dator
Onsdag
13.12
13:00

Adminproffsen: koll på administrationen

Behöver du fräscha upp minnet kring GDPR eller andra relevanta frågor gällande förbunds- och föreningsadministration?
Vid din dator

Januari 2024

Onsdag
10.1
09:00

Tidskriftskurs: kreativt skrivande

Hbl-journalisten Annika Rentola är känd för sin stilistiska skärpa och förmåga att skriva enkelt men med finess. Nu kan du hoppa med på kursen i kreativt skrivande där Annika hjälper dig skärpa dina artiklar och fila på rubriker och ingresser
SFV-huset G18, rum 301
Fredag
12.1
09:00

Kom igång med insamlingslov

Genom att skaffa ett insamlingslov kan förbund och organisationer öppna upp för nya typer av finansiering för verksamheten. Kom med på infotillfällen och få tips på hur er organisation kan komma igång med insamlingslov!
Online

Februari 2024

Torsdag
8.2
13:00

Onboarding: nyanställd i tredje sektorn

Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening och vill få en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn? Välkommen på onboarding!
Evy Björkman-rummet, SFV-huset G18
Tisdag
13.2
13:00

Kommunikatörsträff: vår roll i somevärlden

Hur ska vi som jobbar med kommunikation förhålla oss till sociala medier? Sociala medier är en tidstjuv som också medför negativa samhällskonsekvenser. Samtidigt är de en viktig kommunikationskanal för förbunden. Välkommen med och diskutera!
Evy Björkmanrummet, SFV-huset G18
Onsdag
14.2
14:00

Förbundsforum - engagera alumner

Kan förbund och föreningar engagera personer som tidigare varit med i verksamheten? Vad kan vi lära oss från från Hankens alumnverksamhet när det gäller att engagera personer? Välkommen med på Förbundsforum för att diskutera.
Evy Björkmanrummet, SFV-huset G18
Torsdag
15.2
14:00

Tidskriftsträff: alternativa inkomstkällor

Det kan vara svårt att hålla kostnaderna för tidskriften nere och att hitta inkomster för att täcka kostnaderna. Kom med på nätverksträff kring alternativa inkomstkällor och diskutera med andra tidskriftsredaktörer.
Evy Björkmanrummet, SFV-huset G18

Mars 2024

Tisdag
5.3
14:00

Adminträff: verktyg för digital fundraising

Är digital fundraising framtiden? Kom med på nätverksträff och lyssna till iRaiser som berättar om olika lösningar kring digital fundraising.
Vid din dator
Måndag
18.3
14:00

Förbundsekonomträff: ekonomiska tillgångar

Har ni större summor pengar på kontot? Har ni fattat aktiva beslut kring dessa tillgångar? Vad är ansvarsfullt när det gäller pengar på kontot? Välkommen med för att diskutera med kollegor i andra förbund!
Vid din dator