Organisationskonferensen

7 oktober, virtuell konferens

Vilken är civilsamhällets roll i jakten på ett hållbart samhälle och hur ser en hållbar organisation ut år 2020? Är det här frågor du har funderat över? Det har vi också.

Årets Organisationskonferens ordnas på grund av omständigheter vi alla känner till virtuellt. Detta hindrar oss ändå inte från att göra en djupdykning i temat hållbarhet och öppna upp och ge verktyg för att jobba med denna fråga inom den egna organisationen.

Fysiska möten och möjligheten att få träffas och bolla idéer med andra i branschen är för oss en fundamental del av förbundsarbetet. Det är vår förmåga att diskutera och byta erfarenheter som medför kompetens.

I år blir det inga fysiska möten. Inget mingel vid kaffeserveringen eller toalettkön. Men det ska inte stoppa oss från att utbyta kunskap och få nya insikter.

Låt oss istället ta vara på chansen att få mingla i vårt eget kök, njuta av vårt eget precis lagom bryggda kaffe och ta del av tankeväckande föreläsningar från vår egen soffa. Låt oss bevisa att man kan inspirera, diskutera och utbyta erfarenheter även virtuellt.

Välkommen med på en annorlunda Organisationskonferens!

Program

Artiklar och material

 

Till Organisationskonferensen 2020 bjuds den anställda ledningen från Förbundsarenans medlemsorganisationer (verksamhetsledare/motsvarande titel och en till) och Förbundsarenans styrelse in.

 

Georgsgatan 18 (låda 5)
00120 Helsingfors
+358 40 7030279
kansli@forbundsarenan.fi