Onboarding: nyanställd i tredje sektorn

24.09.2024 kl. 13.00 – 16.00

Är du nyanställd i ett förbund, en organisation eller en förening och vill få en snabb introduktion i hur det är att arbeta inom tredje sektorn?

Genom att delta i Onboarding-tillfället får du en inblick i tredje sektorns särdrag och kunskap om var du hittar information som du har nytta av i ditt arbete. Du får också tips på hur du kan utveckla ditt eget arbete och vilka möjligheter som finns att nätverka med kolleger från olika organisationer.

På plats under tillfället finns Anna-Karin Öhman från SFV:s studiecentral och Mari Pennanen från Förbundsarenan som berättar hur organisationerna stöder förbund och föreningar. SFV:s sakkunniga i förbunds- och föreningsfrågor Malin Ström guidar dig i vad som är viktigt och bra att veta i arbetet inom tredje sektorn. En erfaren förbundsanställd delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta inom sektorn och bygga upp sin egen arbetsbild. Under tillfället får du också möjlighet att reflektera och diskutera tillsammans med andra som är nyanställda inom förbund och föreningar.

Anmäl dig här senast den 17 september (via SFV:s webbplats).

Förbunds- och föreningslivet fyller en viktig funktion i vårt samhälle. Tillsammans skapar vi en plattform och gemenskap som möjliggör aktivt medborgarskap för alla åldrar och skapar förutsättningar för ett brett lärande. Välkommen till tredje sektorn!

Onboardingtillfället ordnas av Svenska Folkskolans vänner och Förbundsarenan. Läs mer om Onboarding till tredje sektorn här.Plats
SFV:s kontor i Vasa
Handelsesplanaden 23B
65100 Vasa