Är du Förbundsarenans verksamhetskoordinator?

04.12.2023 kl. 15:24
NYHET. Vill du jobba med och för ideella organisationer? Drivs du av att planera och förverkliga evenemang och projekt? Är du dessutom intresserad av att hantera både kommunikations- och administrationsuppgifter? Då kan du vara den kollega vi letar efter. Ta chansen att bli en central del av Förbundsarenans team!

Förbundsarenan söker nu en verksamhetskoordinator för att komplettera vårt team, då vår tidigare medarbetare går vidare mot nya utmaningar.

Förbundsarenan är den gemensamma arenan för förbunden att agera tillsammans. Våra medlemmar är 68 finlandssvenska förbund och centralorganisationer, som tillsammans representerar närmare en miljon personer. Förbundsarenan stärker förutsättningarna för förbunden att utvecklas och verka enligt sina egna syften och svara mot aktuella behov. Läs mer på forbundsarenan.fi.

Vi söker nu en verksamhetskoordinator, som vill vara med och både förverkliga och utveckla Förbundsarenans verksamhet. Verksamhetskoordinatorn sköter förutom nätverksträffar, evenemang och andra former av verksamhet också Förbundsarenans kommunikation och en del administrativa uppgifter. Fokus ligger på att tillsammans med övriga i teamet skapa och driva verksamhet som stöder våra medlemsförbund, i nära samarbete med förbunden. För oss är det viktigt att du trivs med att jobba med människor.  

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet av och insyn i arbete med förbund och föreningar och är intresserad av civilsamhällets utveckling
  • tycker om att jobba med kommunikation och har erfarenhet av att hantera många olika kanaler
  • har ett självständigt, initiativtagande arbetssätt och också trivs med att upprätthålla rutiner
  • behärskar både svenska och finska
  • har lämplig högskoleexamen

Arbetet är på heltid. Arbetsplatsen är på Förbundsarenans kansli i SFV-huset G18 i Helsingfors. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka din ansökan inklusive löneönskemål och cv till Förbundsarenans verksamhetsledare Mari Pennanen senast den 31 december. Närmare uppgifter fås också av Mari Pennanen per telefon 040-7030279 eller e-post mari.pennanen@forbundsarenan.fi (säkrast anträffbar före den 22.12).