Giving Tuesday - tillsammans för ökat engagemang

31.10.2023 kl. 13:55
NYHET. Giving Tuesday / Tekojen Tiistai ordnas varje år den 28 november. Tillsammans kan organisationer vara med synliggöra betydelsen av engagemang i samhället.

#GivingTuesday är en kampanj med rötterna i USA sedan år 2012. Kampanjen handlar om att påminna människor om givandets positiva effekter och kraften av vad vi kan åstadkomma tillsammans.

I Finland koordineras Giving Tuesday av VaLa ry (Vastuullinen Lahjoittaminen / Ansvarsfullt Donerande). Din Organisation kan delta i kampanjen Giving Tuesday på flera olika sätt.

Förbundsarenan kommer att delta i Giving Tuesday genom att dela centrala resultat från årets verksamhet. Vi kommer också att tacka olika aktörer och organisationer som stött vår verksamhet.

Läs mer om kampanjen och anmäl din organisations deltagande på VaLa:s webbsida. Anmälda organisationer får synlighet under kampanjen i VaLa:s kommunikationskanaler. Desto fler organisationer som är med i kampanjen, desto mer kan vi påverka och synliggöra engagemang inom civilsamhället.

 Läs mer om #Giving Tuesday.